"Ni tocar ni dejar de tocar. Éste es el verdadero amor." Taisen Dashimuru Chögyam Trungpa.

jueves, 31 de mayo de 2012

Contact Autèntic amb Guto Macedo


CONTACT AUTÈNTIC

El Contact Improvisació va emergir del cos-ment-ànima dels pioners fa ja 40 anys en un context molt específic. Quina ha estat la proposta principal que ha fet que el CI s'ha estès per tot el món des de llavors? La resposta més senzilla: el seu compromís de crear un ambient de treball i aprenentatge que abasta les competències de tots.

El contact autèntic és un sistema auto-dirigit per aprendre profundament sobre un mateix en relació amb els altres. És un enfocament cap al moviment i un camí cap al diàleg amb diferents intensitats en l'escolta dels impulsos interiors de moviment i consciència - l'estat de la presència.

En aquest taller enfocarem aquesta proposta central com un procés creatiu continu amb l'objectiu de lliurar-nos a nosaltres mateixos i al entorn per esbrinar les motivacions reals de la nostra pràctica personal.

Investigarem les interconnexions entre la sensació, la percepció, l'emoció, la memòria i la cognició dins d'una estructura amb papers específics: de moure (movedor) i mirar (testimoni). Desenvoluparem els papers de testimoni interior i altres tipus de testimoni actiu. Expandirem la manera que utilitzem els nostres sentits en moure'ns i seguir els canvis en la dinàmica i l'energia quan passem d'un paper a un altre de forma lúdica.

GUTO MACEDO (RIO DE JANEIRO, BRASIL)
Director, teatral, coreògraf, actor-ballarí, terapeuta somàtic, professor i investigador del moviment


Graduat en Arts Escèniques - formació en Direcció Teatral per la UFRJ (Rio de Janeiro 2006). Becat a Jennifer Muller & The Works Foundation (NYC/1985 a 87). Iniciat en Contacte Improvisació per Nina Martin (NYC/1986), havent estudiat també amb Lisa Nelson, Nancy Stark Smith, Daniel Lepkof, KJ Holmes, Keith Hennessy, Nita Little, Martin Keogh, Ray Chung, entre altres.

Experiències professionals com a director de moviment en el Coletivo Líquida Ação (RJ/2006 i 07), actor-ballarí i coreògraf a Ateliê Coreogràfic (RJ/2003 i 2004), Intrèpida trupe (RJ/1999 a 2001), Cia de Dança Déborah Colker (RJ/1996), Coringa Grup de Dança (RJ/1980 a 84), entre altres.
Treballa facilitant tallers i classes de Contact Autèntic, Expressió Corporal, Dansa Moderna, i Contemporània, Contact Improvisació en festivals, companyies de Dansa de Teatre i de Performance en Festivals a Brasil i Espanya, Àustria, Portugal, Grècia, Uruguai i Argentina.

Co-organitzador de les Trobades Internacionals de Moviment Autèntic (realitzats a Viena - 2008/09/10 i en Montenegro - 2011), fundador del Centre Internacional do Moviment Autèntic (CIM) amb Soraya Jorge i del Programa de Aprendizagem do Moviment Autèntic (Pama ) un projecte d'associació Àustria / Brasil amb Clarissa Costa, Isaias Costa i Soraya Jorge.



El taller es imparteix a
Sheela’s Playground, Camí de Sa Torre, Biniali, Mallorca

El horari:
Dissabte 21 Juliol I Diumenge 22 Juliol de 10.00 a 18.00

El preu:
70€ abans del 1 de Juliol
80€ després

Ingressos en la Caixa d’Estalvis de Barcelona
Número de Compte: 2100 3668 32 21 00086901 (SIMON MALONE)
CONCEPTE TALLER AMB EL TEU NOM COMPLET

Enviar un e-mail para confirmar assistència a

PLACES LLIMITADES
www.movimentoautentico.com/cima/



No hay comentarios:

Publicar un comentario